Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står kvar


Står som förstenad

Ser på

Oförmögen att göra något



Står kvar



I total maktlöshet




Övriga genrer av eva m h
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 00:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Känner eldgaffeln i ryggen genom dina ord
2008-04-01

  Lilla My* VIP
Få ord men de levererar många starka känslor!!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h