Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös

 

skuggor mot kvävande väggar
väcker ensamheten sitt begär

miljoner förbindelser sliter
nakna sanningars strippshow

beser en komisk effekt
kärlek är frivilligt vanvett




Fri vers av Laijza
Läst 509 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-01 09:50



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Fyfan. Jag håller med. Bra sagt på så lite plats. Med så få ord.
Nu måste jag ha en kaffepaus. Och berätta för min kompis om det där vanvettet - som kallas kärlek.


Tack L!

x
2008-08-04

  aol
sann suverän poesi
2008-07-18

  Carola Zettergren
Enastående
fenomenalt poetat!!!
2008-04-03

  illusionisten
Huvudlös eller hudlös. Vilket är värre? Kärleken är överskattad slöseri med tid och rum.
2008-04-03

  swimsus@gmail.com
En multikänslodikt med en avslutningsrad som är hur träffande som helst! *braaaaaa*
2008-04-03

  Sanningsägaren VIP
att fylleri är frivilligt vanvett
har jag hört ett par gånger
men att kärlek skulle vara det
var nytt...
kärlek är svårt
2008-04-01

  Michaela Dutius
Ja kärlek gör oss nakna och otroligt sårbara- mycket starkt och talande uttryckt!
2008-04-01

  aol
suverän dikt dom två sista raderna
vilken sanning
2008-04-01

  aftermath
grym titel på denna välskrivna text
varje strof känns klar och genomtänkt
fem av fem
väljer ut guldkornsstroferna;
\"beser en komisk effekt
kärlek är frivilligt vanvett\"
sista raden genial, precis vad det är!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang