Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlade flugor III

 

smitta skvallrar
injicerar 
i retat blodomlopp

i sårbart tillstånd
utser jag mig till
användare
din Gud
för jag bemästrar
ditt lösen
nick
dick

hokus pokus filiokus

älska mig igen
rister i din hjärna 
din förlorade gen
     
inloggad smärta
tar jag över
ditt hjärta




Fri vers av Laijza
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 09:36



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Stark serie!
2008-04-04

  Michaela Dutius
En stark text som känns som om den ristar märken i själen då man läser den.
Skickligt!
2008-04-01

  aol
bra tänkt trolla tillbaka gillas
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang