Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag intygar härmed att detta är INTE en religiös text...bara lite drömmande om varje liten bokstav som  en gåva


Gåvan vi alla får - varje liten bokstav

Jag ska skriva en bok av livet

vars blad är solens värme

Där varje bokstav

reflekterar ljus

och eldar

från världens alla hörn

Där skriver jag in gryningen

och där skriver jag in skymningen

Jag målar  ögon med månens gula färg

och pryder med stänk av stjärnor

Den boken ska skänkas till

 alla som är blinda

för ordet

För ljuset och värmen från boken

ska öppna ordets rike

och skänka mod till

de som är rädda

för den minsta

bokstav

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-01 11:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ett självklart *Bokmärke* för mig här! Den här texten gör mig alldeles varm o glad inom! Talang....ja det har du sannerligen vännen! BRAVO!!!! APPLÅDER!!!!
2008-04-02

    Bodil Sandberg
Helt underbart poetat kära poetissa!!!!
2008-04-01

    Cajsa
Mycket bra skrivet, tycker om denna jättemycket
2008-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Där skriver jag in gryningen

och där skriver jag in skymningen


Briljant!
2008-04-01

    wildrosen
Du är en verklig talang i skrivandets konst.
Att finna ord som betyder och berör så mycket, är en gåva som du har....... Denna text bokmärker jag direkt....
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP