Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns svaret, ute i natten?




Du letar i mörkret(vad hittar du där?)

Märk en vind så kall 

den får dig

att olustigt rysa

din hud är vit och blek

färgad av lidande

färgad av ångest

färgad av långvarig sjukdom

se att mörkret fallit

lägger sitt svarta täcke

över dina svåra plågor

vad gör du ute i natten?

Söker du efter något

eller någon?

Tror du att svaret

finns här ute i natten? 

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn