Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster, syster, du är ju syster Yster och jag är lilla flåset. Haikus.

du flinar så fint
och luktar nästan som jag
känn syster, vi var.

vi är och kommer
så länge du flinar fint
alltid vara bäst.

för syster, syster
du är ju syster Yster
och jag är lilla flåset.




Bunden vers (Haiku) av Sofiapoema
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 21:24



Bookmark and Share


    crapcat
\"du flinar så fint
och luktar nästan som jag
känn syster, vi var.\"

det är såna här som gör att jag älskar haikus!
2008-04-02

  Carola Zettergren
Hihi fint poetat
jag är en syster yster!!!!
2008-04-01

    papillon
Någon gång skall jag berätta för dig om syster Ester.....
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema