Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Den vackra dagen


En ström, ett vattenfall

ett liv som jag älskar

kyss mig nu

Jag älskar livet.

När kommer tiden och tillvaron strömma till mig?

När börjar bäckarna rinna igen, när lyser månen med klart sken?

När kan vi bada igen?

När blir det sommar?




Fri vers av Sareo
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo