Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL ALLA POETERS LANDBURNA OCH LUFTBURNA

I detta hav av ord

sköljer morgondagens

vågor bort hälften

av alla tryck i sanden

Men ropet av skrifterna

finns kvar

genom avtrycket

av de som landade

med sina fötter

Jag önskar att jag kan

läsa allas fotavtryck

men tidens rodnad

går mig förbi

Men det finns kanske alltid

tid för nån

att stanna till

vid tidens rätta slag

Så mycket liv

så många rop

så mycket vingslag

som slår i iver

Jag är en fågel

av många

som ropar ut

ett tack




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-02 15:08



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket sirligt och njutbart med en fin touch !
2008-04-02

  Carola Zettergren
Bra beskrivet!!!man gör så
gott man kan och är så
tacksam för alla fantastiska ord!!!!!
2008-04-02

  Rolfsdotter
En omöjlighet tyvärr, men du beskriver det så bra. Och visst är det tråkigt att det inte går greppa allt, lite sorgligt! Kram Backsippan
2008-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Leve detta skrifternas rop som ekar genom århundraden, ja, årtusenden!
Vissa saker är helt enkelt odödliga.

Jag är i så fall en korp.
Men Gud använde även en sådan. För att förse profeten Elia med mat.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP