Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville bara muntra upp de som inte gillar sin spegelbild.


Speglar ljuger!

 

Verkligheten överträffar

alltid en reflektion!

Den är alltid

vackrare!




Fri vers av Spider
Läst 731 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-04-02 17:52



Bookmark and Share


  Diffusiaria
vackra ord
2011-08-02

  Ingmar Hård VIP
i princip är det nog rätt.
men jag har sett skogar och berg spegla sig i sjö och hav skarpare och tydligare
än det vi vanligen kallar verklighet och sant
2009-09-03

  Ingmar Hård VIP
i princip sant.
men tro mig:
jag har sett skogar och berg spegla sig sannare i sjö och hav än det somliga vill kalla det sanna eller verklighet
2009-09-03

  Sanna i badet VIP
så fint sagt! Den måste sparas.
2009-07-25

  coffe
underbara tanketecken..c
2008-12-26

  Jojo
Sparas!!
Kanske sätter jag upp den på badrumsspegeln!
2008-04-15

  Människa
Så sant :)
2008-04-11

  Lyckohäxan Enediel
Oj...liksom...ojoj...hahaha! Va ser alla andra då???

Härligt!!
2008-04-06

  mayhem and order
sant å en fin tanke. ja suger, åt me, trots att ytan är fläckfri*haha*
2008-04-06

    eva m h
Ja människor ska inte bara ses utan upplevas!
2008-04-06

  devilsangel
Jag suger åt mig dina ord!! Tack så mycket :)
2008-04-06

  isabel louise
tack för den här vackra dikten! den behövs!!
2008-04-05

  Carola Zettergren
Å tack snälla du
för den här!!!!!:)
2008-04-05

    Celebrant
som en injektion av rent feel-good in i blodomloppet. Applåd Spider, applåd!
2008-04-05

  Mal
*ler*
Trivs inte riktigt med min spegelbild, försöker acceptera den ändå... Den här texten hjälper nog till på traven nästa gång jag ser mig i spegeln... :)
2008-04-05

  korpfjäder
Ojdå. Jag som tycker att jag ser rätt OK ut är en riktig kalaspingla då?!
2008-04-05

  Madjori
Åhhhh...tack! ska genast ta bort dom svarta skynkerna..

Wow!!!! en så´n snoffsig brud där står, med huvudet på skaft, gaddar som glappar å visst är det gott med russin...*L*
2008-04-04

  ia VIP
kloka och sanningsfulla ord
2008-04-03

  Yvonne Vigstrand
Hahahaha...då kan man pusta ut nu då*ler* Fan så sköööönt!
Mycket bra min vän!
Kram Yvonne
2008-04-02

  Elaine.S VIP
*S* jag har vissa favvospeglar och där slänger jag alltid en längre blick, och nu säger du att verkligheten t.o.m är vackrare......Top Model nästa för mig*S* eller!!!! not.......
2008-04-02

  Blomster
Då har du inte träffat min spegel - den rackaren ljuger aaaldrig!

Mycket vackert skrivet dock! Jag är säker på att dina ord kommer glädja många! =)
2008-04-02

  aol
nu älskar ju jag min spegelbild
men bra skrivet spider bravo gillas
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider