Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det för känsla ?

Något tynger mitt hjärta.
Det slår så hårt att det gör ont.
Vad är det som gömmer sig där.
Jag kan inte finna några svar.
Det känns bara tomt.
så tomt.
Jag blir arg och kastar saker omkring mig.
Men den försvinner inte.
Jag blir lessen.
Och sitter intryckt i ett hörn och gråter.
Men den försvinner inte.
Vad vill den här känslan mig.
Varför plågas jag av dess närvaro.
varför tynger den min själ ?
vill den mig illa?
eller vill den mig väl?




Fri vers av Sleepy
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 20:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det som trycker ditt hjärta och ditt inre försöker hjälpa dig att bearbeta saker som du går igenom.......det gör ont men du kommer igenom ......kanske går det inte så fort som du vill.....men det kommer bättre dagar/kram
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy