Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunghäfta i min hand (eller ett tecken på att ta en paus)

 

hur skriver man om en obeskrivlig känsla

när man håller sin själ i pennan

och orden räcker ändå inte till

 

när man är vilsen och går på tomgång

söker sanningar i Ingenting

i Natten

i Vinet

 

när man febrilt söker mening i stjärnor som faller

njuter av soliga vårdagar och smältande glass

när Livet är gott

 

men ändå

står pennan still

för känslan

 

det ohörbara surrandet

det osynliga rummet

 

 

just Där..




Fri vers av LadyFool
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool