Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns precis som om mitt hjärta ligger o sover fortfarande

Knack knack knack!!

Idag vill inte mitt hjärta öppna

det ligger fortfarande

och sover

 

Men jag då!!!

Blir så less att vänta

men min hjärna kan inte

fungera utan hjärtat

 

Så vad tusan!!

Det är väl bara och vänta då

förr eller senare har väl

hjärtat sovit klart

 

och förstår att det finns

någon som väntar




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-03 10:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Et slumrande hjärta, ja, det kan vara Rädsla inblandat också, för många \"nitlotter\", hursomhelst, Dina Ord kring detta är engagerande och väcker funderingar....
2008-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kan det bara vara så
att strömmen till det
inte är på, så kära
Du, vänta ett tag
till då... Nu...
2008-04-03

  korpfjäder
Kanske hjärtat menar, att också du skulle sova lite längre?
Fin text!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP