Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita armén

Igår fred

med sol som serverade drinkar

Lugn och harmoni

på varm kind

 

Idag krig

med vitt regn av kulsprutor

tusentals i iver

ger kall kind

 

jag har lust och bli galen

ta högtryckstvätt

och springa runt och förinta

varenda flinga

 

Jag ÄR så less på snön




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-03 10:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig reflektion kring vintern med annorlunda vinkling....
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Snön är vidrig.
2008-04-03

    Maria Malm
Gör du det får du livat och glatt!
2008-04-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja gör det, när
det sen fryser
då blir det isgata,
helt glatt! Så gjorde
en lady, i London,
en natt, nästa dag
förvånad hon undrande
på trottoaren satt!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP