Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klassträff för oss som slutade nian för 25(!) år sedan




inte sjutton var jag klassens clown

 

vilka är vi idag

minns min uddahet redan då

var passade jag in någonstans hos er

(ingenstans)

 

minns en som var lika udda som jag

vi var bästisar

inte nu längre och varför vet jag inte

 

kanske är jag för lite udda nu

kanske något annat fel

 

kanske är det så det är

 

uddaheten finns ännu mer

idag hos mig

 

men jag mår bra

det är ju jag                    i den

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 16:29



Bookmark and Share


  Rejja~
glad för din uddahet
den är ju du!
:D
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma