Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnar denna /)lida Thomasdotter :)

Så vill jag tacka syrran som hjälpte mig att skriva denna!




Tvångstankar till min ära

 

Tvångstankar är inte bara av ondo

de glädjer omgivningen en hel del

Mitt stora problem är nummer 33...

Så fort jag ser eller känner 33

hoppar jag högt och gör en piruett

och vrålar i ett högt IIIIIIII!!!

Sist jag var på banken...ja ni fattar...

jag fick ju nummer 33 såklart!

Där skuttade jag runt och gjorde

mina fina piruetter medans jag väntade

de flesta tittade på mig och log en hel del

Jag kunde inte sluta...jag var inte glad

men det går inte att stoppa en tvångstanke

Varje gång jag har gått 33 steg så är det samma sak

en del kompisar försvinner på vägen

men det kan jag inte ta hänsyn till

33

33

33

ALLT i mitt liv blir 33 om jag vill!

 

Så kom det en snubbe förbi en dag...

undrade vad jag gjorde.

Jag förklarde för honom min pinsamma

situtation...och han bara log med hela fejat!

-Hörrudu, sa han. Slå ihop siffrorna och gör

nåt bra av dem istället!

Sen den dagen gör jag inga piruetter längre...

Så fort siffran 33 dyker upp...så är det jag

som slår ihop och sätter på!




Fri vers av Spider
Läst 379 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-04 00:46



Bookmark and Share


  aol
asg jättefin dikt den var bara så bra blev berörd bravo
2008-04-04

  Elaine.S VIP
Tvångstankar kan vara nog så komplicerat att leva med .har erfarenhet av det i min närhet........ Du bjuder verkligen på dig själv här och gör det på ett befriande roligt sätt.......Skrattar dubbelt på slutet*S*
2008-04-04

  Yvonne Vigstrand
Men din knasboll *ler* Låter mycket bättre o slå ihop det...hahaha!

Kram Yvonne
2008-04-04

    Nattviol
det kallar jag konstruktivt
problemlösande!!
och med helt rätt lösning..
helt i min stil...
skön text om jag undrade
hur det skulle sluta!
hihihi
2008-04-04

  Inkarasilas
Hoho, fick sånt där fniss i halsen och sitter och mumlar 33 33 33 33, höhö ser hur någon går bazzurk mot skämen, ahahah skitkul ju!
2008-04-04

  Lyckohäxan Enediel
*asg* fan det här var kul att både läsa och skriva! You roule!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider