Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillestånd

 

La mig och fann stillheten

resten kom av sig själv...




Fri vers av Spider
Läst 474 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-04 03:30



Bookmark and Share


  Jojo
:-)
nu fattar även jag!!
2008-04-17

  Jojo
Kort och gott
Det där borde man göra oftare..
...lägga sig ner, alltså
2008-04-15

  Lejonhjärtas poesi
Härligt med dessa stillestånd!
2008-04-06

    Glittra G
Hahahaha ... nu såg jag det :o)
2008-04-06

    Glittra G
Superbra vännen!
2008-04-06

  mayhem and order
Du e ju helt underbart bra på det här.
2008-04-04

  aol
härlig fin poesi gillas verkligen bravo
2008-04-04

  Lyckohäxan Enediel
Anar en viss tvetydning här...och antingen så skrattar jag eller också njuter jag av att läsa :)
Bra skrivet!
2008-04-04

  Elaine.S VIP
Vilket lugn du sprider med dessa två meningar.....blir bokmärke
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider