Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramen jag aldrig glömmer



Ensam sitter jag på den plats
där vi en kylig kväll omfamnade varandra
då du tinade mig utifrån och in


Jag minns musiken i bakgrunden
som tycktes pulsera
i takt med mina hjärtslag

Jag minns hur skamlöst det kändes
när vi höll om varandra så länge
trots allt folk som befann sig omkring oss

Jag minns dina ord efteråt
om hur mycket den stunden betydde för dig
och hur orden kändes i mig


Nu när du släppt taget
finns bara minnena kvar
som fryser mig inifrån och ut




Fri vers av Susanna
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-06-14 13:18



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Det där med att bli tinad utifrån o in...vet jag allt om..
Sorgligt men fint!*
2005-06-14

  Frida E
oh den här gillade jag skarpt!
2005-06-14

    Bodil Sandberg
Jag tycker väldigt möe om den här dikten.Den är känslosam och melankolisk
2005-06-14

  Ola Rydberg
Aj bra beskrivet
jag frös till
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna