Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostrast

 

Ur alltings längtan
vackert växer
brister, flödar
sällsamt väcker

Det som under
träda gäckat
i sin iver
blottar livet

Kvitter, smicker
lockar, doftar

Solen leker
värmer, smeker

Här och nu
liv och lust

Blundar, drömmer
allting glömmer

Bara du, bara jag
 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-04 13:29



Bookmark and Share


  aol
så vacker längtan härlig poesi
2008-05-01

  aol
så vacker längtan härlig poesi
2008-05-01

  Lena Renman
En sådan längtan, \"bara du, bara jag\".
Applåd
Lena
2008-04-13

  Tabes
Orden liksom rinner av sig självt när man läser den här texten. Njutbart!
2008-04-07

  isabel louise
helt underbart vackert!
2008-04-06

  coffe
underbara meningar som väcker vårminnen//c
2008-04-06

  J A Nicander
En tvåsamhetens uppvakande ur sin vinterdvala, en härlig vårrelation skapas ju i mina tankar från denna text!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund