Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freja

Du ser körsbärsträdsblommorna
på vägen hem från skolan
blir kanske sugen på baklawa
och tänker på Berlin,
tänker kanske på hotellrummet och balkongen
där vi satt med täcket runt oss
och åt chokladpudding.
Du kändes borttappad ibland
om man lyfte på dina ord och tittade där bakom
men det gör inget, lilla Sockerbomben
du är för lik mig själv för att stöta bort mig
Och dessutom
jag tror inte du att tillräckligt borttappad
för att jag inte ska kunna hitta dig.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-04 17:24



Bookmark and Share


  meeeww
fint
2008-04-04

  Carola Zettergren
Hihi så härlig poesi!!!
alldeles underbar!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema