Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryuns för glatta livet.

Du skriker något
om krusbär och graviditet
jag skriker tillbaks

Du börjar gnola
på en gammal möglig sång
jag sjunger med dig

Och luften går ur
du slutar och ser på mig
jag prövar blunda



(det funkar)




Bunden vers (Haiku) av Sofiapoema
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är senryun, inte haikun. Haikun ska handla om årstider och väder och vind typ...senryun däremot kan handla om i stort sett vad som helst.
Men snyggt skrivna!:)
2008-04-04

  Carola Zettergren
Du är oslagbart härlig
bara så du vet!!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema