Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykofarmaka

Sensuellt kittlande
suget efter alltet i
din blick, brinnandes
varm och förtrolig
Du
min grekiska gud
lekfullt kittlandes är
ögonblicket
Då du
matar mig med dina
fylliga varma läppar

när du matar mig

matar mig

med


psykofarmaka




Fri vers av NågonAnnans
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans