Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur framtiden rundar hörnet

Runt hörnet in i gränden

såg jag dig

helt omedveten om känsla

Du rundade den så snyggt

att mitt öga fastnade

Man av igår

Man av idag

Men absolut Man av framtid




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 23:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Vi följer båda samma lag. Men vet du någonting om en man av i dag?\", som Ulf Lundell sjöng.
Och det gör du tydligen.
Den mannen är en lycklig man!
2008-04-05

  Elaine.S VIP
En drömprins....
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP