Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tacksamhet till mina barn

Små små ord av glädje

får mitt blod

att renas

Små små kärleksblickar

får mitt hjärta

att känna

Små små tavlor av liv

får mina ögon

att blinka

Små små strofer av lycka

får min kropp

att dansa

Små små sköna ögonblick

får min själ

att le

Små små enkla armar

får mitt liv

att värmas

Jag älskar mina två barn!!

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-05 10:11



Bookmark and Share


  Madde69
Känner så väl igen mig i dina ord, kärleken till sina barn är en sällsam gåva!
2008-04-06

    Maria Malm
Gott med denna kärlek till barnen.
2008-04-06

    Birgitta Wallgren
Kärleken till sina barn vackert fångat mellan orden! Applåd!
2008-04-05

  Rolfsdotter
Kärleken till ett barn, så stark och äkta.Kan vara en största glädje men också den största sorg. Här skriver du fint om glädjen...Kram Backsippan
2008-04-05

    Lindizz
mycket fina rader.
2008-04-05

  Leva Livet
En riktigt hjärtevärmande dikt!
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte alltid det känns riktigt så. Tyvärr. I alla fall inte för mig.
2008-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep loving children
Keep smiling and
the whole world like
us will love you too*
*****************
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP