Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
About how it feels at the moment


I gruset bakom mig

 

I gruset bakom mig har jag slängt mina sista drömmar

Nu får vem som helst trampa, slita

krossa dem!

 

 

För jag bryr mig inte längre

 

Jag hinner bara gå några steg när jag ser en annan

som strålande av glädje plockar upp det

 

Jag nyss slängt

 

Och med ens ångrar jag mig




Övriga genrer av Amy
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 13:09



Bookmark and Share


  sara-alice
oh vilka fina formuleringar...
jättefint skrivet, särskilt första raden tar
tag i en
2008-04-05

  Carola Zettergren
Jaaa så kan det kännas
och vara,bra poetat!!!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy