Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det som från början varit ens drivkraft, själva anledningen till att man håller på, bleknar och går i värsta fall förlorat."...


Förtrollad till kvinna


Förtrollad till kvinna,
med tålamod och tvekamp,
fångade jag din blick, på tåget, en dag.
……………………………
……………………………
…………………………….
Låt mig inte åter,
förvandlas till dina drömmar
För att till slut försvinna!





Prosa (Prosapoesi) av En klar stjärna
Läst 551 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-05 16:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej vem vill gå förlorad i någon annans drömmar..så viktig och superb poesi!!!!!
2008-04-14

  Gunilla VIP
Förtrollad till kvinna
förtrollande kvinna
förföriska kvinna
KVINNA du ÄR!
Fint!
2008-04-06

  Carola Zettergren
Sååå snyggt poetat!!!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna