Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar att du var närmare


Han liknade dig

Igår
fick jag för mig
att jag såg
dig

tunnelbanan
svischa förbi
bruna ögon mötte mina
genom smutsigt glas
hjärtklappning
och handsvett


letar efter dig
bland folk
även fast jag vet
att du är
långt långt
borta

fick lust att hoppa på
tunnelbanan
bara för att vara
nära honom
som liknade
dig

ser dig
överallt
fast jag vet
att du är
lång långt
borta

saknar dig




Fri vers av Lindan
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-14 21:52



Bookmark and Share


  stasia
så mycket känslor och så mycket ord som vill ut. gillade verkligen den här
2005-07-23

  almqvizt
vemodig sorglig men ack så vackert skriven.......gillar bilden du målar upp så fint av saknad längtan och pirret.härligt skrivet och mycket bra
2005-06-16

  Virgo Cinnamon
Väldigt berörande skrivet om längtan till någon.Kan känna igen mej
2005-06-15

  SMÅLAND
Otroligt fin dikt om saknad, kärlek och minnen. Så starkt. Bästa jag läst på länge!
2005-06-15

    livräddaren
otroligt bra!
2005-06-14

  Oduglig
du lyckas beskriva mina känslor likaväl...
fint!
2005-06-14

  Susanna
Du anar inte hur jag känner igen mig i din beskrivning!
Sorgligt är det hur man inte lyckas släppa när man som bäst behöver det =(
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan