Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten känsla av bra och dåligt på samma gång

Det är som en känsla

av brinnande vatten

ej olycklig

men svårsläckt

Tärande frågor

som söker sina svar

Glöden är vacker

grunden för elden

men det finns tårar

som brinner

i hjärtats eld

Ingenting kan ta elden

ifrån mina ögon

O när jag styr mina steg ifrån

har jag fortfarande

glöden som minne

i hjärtats öga




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 19:48



Bookmark and Share


    Lindizz
väldigt fin och bra text!
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker dröjer kvar.

\"Under askan glimmar glöden\"
2008-04-06

  Thommy
Vackert skrivet, glöden är för mig själen i ett väsen. Gillades.
2008-04-05

  camillala
aah så vacker längesen jag läste något såhär!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP