Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt inuti..

Inuti långt därinne
finns det gömda..
omgärdat av det yttre
tysta rummets vrå
mina hemligheter
onåddbar för andra..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 23:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
A penny for your thoughts, girlie...

Skojade bara.

Det är underbart att veta att man har ett sådant slutet rum.
Faktum är att det ligger en triumf däri.

Som The Alarm sjöng: \"You can take anything that you want from me, but you can not take my soul\"
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP