Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga






Skulle du kunna
andas intill mig

skulle du vilja det


lugnt och stilla
som en vanlig
människa




Övriga genrer av Bim
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-06 18:25



Bookmark and Share


  friheten
Underbart
2008-05-31

  VampyrÄngel
wow ^^
2008-05-19

  Landgren
WOW!
2008-04-25

    papillon
Ja! Och frånsett svaret på frågan - vilken underbar text!
2008-04-09

  Lilla My* VIP
En enkel fråga...men så starkt den går in på djupet!!
2008-04-08

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vilken kravlös och krävande, simpelt storslagen fråga

Den rymmer så mycket och den gör mig häpen

Bra skrivet Bim!
2008-04-07

  Rachel Roth
mitt svar är JA
till denna fråga
så direkt och öppet
2008-04-06

  Carola Zettergren
Snyggt poetat
med bara några få ord!!!!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim