Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vingdraken, en bevingad orm eller drake med örnben, varslar om krig och farsoter.


Vingdraken


såg dig högt däruppe
du krumbuktade din taniga kropp
medan dina klor

grep efter vetskapen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-06-16 07:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En orginell och intensiv dikt med blandade känslor
2005-06-16

  Markattan
Får lite samma känsla som Kath här nedanför. Bra och snyggt komponerat!
2005-06-16

  kath
bra beskrivning av ondskans svepande rörelser sökande efter svaga punkter att sätta klorna i...mycket stark
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP