Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÄS OCH LYSSNA http://www.youtube.com/watch?v=h5ddqniqxFM&feature=related


Säg det funkar för mig

Om du träffar henne, så hälsa då från mig
Hörde hon bodde nånstans i Degeberga
med en kille jag tror jag vet vem det är
Där driver de en krog, den går visst ganska bra
Säg det funkar för mig, jag är inte bitter
fast jag kommer ihåg precis hur det gick till
Utan nåd var natten när du gick ifrån mig
Fast du gjorde nog rätt som gick till sin frihet
Jag vet hon har en bok som jag vill ha i vår
Boken är så klumpig, den blir dyr att skicka
Kommer hon till Stockholm, kanske vi kan mötas
Vi kan ta en fika, hon tar med sig boken
Men säg det inte så att det verkar som ett krav
Jag bor kvar på Söder, mobben samma nummer
Hon kan ringa om hon vill, jag finns ju alltid här
Säg att jag minns henne och allt det som var vi
Jag är inte känslig, fast det kan verka så
Nu i dessa tider, då allting är så mörkt
är kärleken det enda, som kan ge nåt hopp
Men säg inte just det, det får hon själv förstå
Säg det funkar för mig, jag är inte bitter
fast jag kommer ihåg precis hur det gick till
Utan nåd var natten när du gick ifrån mig
Fast du gjorde nog rätt som gick till sin frihet




Fri vers av montaigne
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 08:29



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Försök inte! Bara den som är känslig kan skriva så storartat!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne