Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundran

Jag ser att Canadagässen
är tillbaka och bajsar
ner på vår strand,
trots detta
har de åter väckt
förundran i mig.

Jag njuter
med vidöppna sinnen
av naturens uppvaknade,
vårens spirande grönska
har åter väckt
förundran i mig.

Jag ser mitt barn
på upptäcksfärd
i sin omgivning,
hans tultande gång
har åter väckt
förundran i mig.

Att min kropp fungerar
brukar jag ta för givet.
se som självklart,
men min fars stomi och kateter
har åter väckt
förundran i mig.

Förundran väcker
tacksamhet i mig…

…för livets gåva.




Fri vers av LenaLisa
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 23:27



Bookmark and Share


  Madde69
Livets gåva är verkligen något som vi borde bli bättre på att värna om, tack för påminnelsen!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaLisa
LenaLisa