Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inga ord av tröst… när man möter en mamma, som just har mist sin älskade son i en bilolycka. Sonen blev 18 år, körkortet hade han haft i endast 3 veckor.


När livet går sönder

Ditt hjärta
brast igår,
Ditt liv
föll i bitar,
bokstavligt talat.

Undrar
om du kan
bli hel igen,
Om du kan
gå vidare ur detta….

Finns någon
tröst och lindring
för dig
att finna någonstans,
någonsin?




Fri vers av LenaLisa
Läst 869 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-09 10:44



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Jag fryser till när jag läser detta. Har en son som börjat övningsköra...
Obeskrivligt. Ja, hur går man vidare? Hur?
2008-07-05

  Jojo
Du förmedlar medkänsla och medlidande i en situation där ingen tröst kan nå fram.
Vackert skrivet.
2008-05-21

  Mattias Josephson
livet är så orättvist... stackars, arma, människa...

vacker dikt. oändlig tragedi klädd i korta, enkla ord.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaLisa
LenaLisa