Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen förlossning!

Vad jag har väntat
på den här dagen.
Vad jag har längtat
efter att få se dig!

Alltför mycket
kamp och självömkan
har hindrat min förväntan
på befrielse och förlossning.

Det har stått i vägen
för drömmen om dig!
Nu när du vilar i mina armar
bleknar allt som varit.

Jag är så tacksam över
att få ta emot
ännu ett under,
ett lån direkt från Gud.

Lilla Minna,
mamma älskar dig så!




Fri vers av LenaLisa
Läst 1270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 08:18



Bookmark and Share


  Madde69
Vackra, igenkännande ord om den största kärleken...
2010-11-10

  Maria T
Underbar dikt om förlossning.
Vacker bild
2009-09-29

  UllaBritta
Precis så är det en gåva från gud. Ibland tänker man vad har jag gjort för gott för att få en sådan gåva. Nu har jag fyra och 11 barnbarn.
Det var ett tag sedan mina kom men jag är så tacksam för dem.
Man vet än idag inte vad 11 barnbarn kan generera. Men när man h åller ett barnbarn som du håller Lilla Minna så känns det nästan lika stort.
Din dikt är helt underbart skriven. Tack
2009-04-17

  Kristina Wallbing
Den största GRATTISKRAMEN till både dig och lilla Minna!!!
Ja det är ett under!! Åh, vad jag minns känslan!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaLisa
LenaLisa