Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var längesen du hoppade i sjön med kläderna på för min skull. Vi värmde oss framför brasan efter kvällsdoppet, när det blev vi. Du vet nu att jag är mycket frusen av mig....


Till Min

Vad har en varm brasa för betydelse,
när inget mörker i världen
kan gömma dina ögon för mig
och när vilken isbit som helst
smälter i den värme,
som du utstrålar?




Fri vers av LenaLisa
Läst 599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-09 23:05



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker dikt
2009-09-29

  Mattias Josephson
underbar!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaLisa
LenaLisa