Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledstjärna

I det mörkaste svarta
i det djupaste dunkla
lyser du röd

när jag svajar omslukas
av sot vid granit som skrubbats
suddats ur periferin

så brinner du röd
så röd




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-07 00:14



Bookmark and Share


  Dessie 35
så fina ord vännen--
2008-04-07

  aol
här finns en trygghet härligt starka rader
2008-04-07

    Maria Malm
Gott att ha en ledstjärna..snyggt skrivet..
2008-04-07

  Per Teofilusson
metaforer som känns, metaforer för så djupt brett mänskliga tillstånd och villkor (menar jag). Gillar färgerna som svajar i sot, mycket.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren