Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

Till bristningsgräns

uppfylld av dig

väntar jag otåligt

din ankomst.

Drömmer ditt ansikte.

Känner dig inom mig

och känner hur allt

det oväsentligt onda

suddas ut och blir till

obetydliga paranteser

som sakta avtar; bleknar

i en rymd av verklig kärlek,

det väsentligt goda.

Meningsfullt liv.




Fri vers av enna
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 02:44



Bookmark and Share


  Rockalex
Tack för livskraft och livsstyrka du förmedlar här hela jag helas
2009-02-20

    S.p.o.f
välformulerat och ger känsla. bra!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

enna