Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar till

Drar mig åt sidan
ensam..
mitt uppehåll på vägen
jag vill höra..
se in..
i det översinnliga
av skapandets magi


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 12:49



Bookmark and Share


  Madde69
Dessa stunder är guld värda!
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Så värdefulla och betydelsefulla dessa stunder är, min vän!
Andhämtningspauser.
Att låta sig överväldigas.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP