Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

Jag kan skriva om kärlek

om diktjagets resa

men aldrig nämna om de trånga passagen

Jag kan inta det vackra

som en blomma av torka

men aldrig nämna om plågan

Jag kan skriva lyckans rader

som om glädje är drottning

men aldrig skriva

om kungens död

Jag kan ropa om trygghet

om hårdaste murar

men aldrig gråta

över dess fall

Glädjen är alltid tillgänglig

men dess odödlighet

vill ingen sucka

om




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 19:40



Bookmark and Share


  issac.a.m
du skriver så vackert...
2008-04-07

  Starfish-Aura
Så flytande....
fint som snus!
//mjao
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP