Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga om månen som hjälte

Det skrivs ofta om månen

hur dess leenden påverkar

Hur dess ljus reflekterar

mångas känslor

Kärlekens ljuspunkt

 

Men jag undrar bara

hur den skulle te sig

kluven

dess innehåll

Vad som gör dess sken

så starkt

vad som gör dess leende

så bestående

 

Så barnsliga frågor

som rör sig

i mitt barnsliga hjärta

som påverkar min syn

på månen

på ett barnsligt sätt

 

Vem är månen -

egentligen 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP