Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte slutat leva

Inte har mitt hjärta ändrats

inte har min inställning

ändrat riktning

Inte har solen gått i moln

ej heller himlen försvunnit

Inte har fröet slutat gro

ej heller träden slutat

knoppas

Inte har mina ord

förvrängts

Det är bara jag

som vilar




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP