Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilfjäril

för det är bara i
dina armars kokong
jag kan bli den
fjäril
jag är menad
att vara








*




Fri vers av Solstorm
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-07 21:14



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Vacker - likt dina övriga texter
En skön vinkling - likt dina övriga text
Jag gillar(!) - likt dina övriga texter

*applåd*

Patrik
2008-05-04

    lillapoeten
så skör.
alldeles vackrast.
2008-04-11

  RADIOANSIKTE
Få ord och bara fin. Bara fin. Bara jagkännerigenmigfeeling. (Fast jag tycker inte om när folk säger att de känner igen sig i det jag skriver, för de vet ju egentligen inte alls om jag menar det de menar och jag blir bara frustrerad men jag säger det ändå).
2008-04-08

  DC
RUGGUGT HÄRLIG!!!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm