Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och när det är över...

 

så går ni hem till er

och jag hem till mitt

 

och ni kan krama om varandra,

lyssna, trösta och torka tårarna

från varandras kinder

 

och jag går hem till mig

ingen att krama om,

ingen som frågar hur jag mår

jag får torka mina egen tår

 

och ni kan finna stöd,

hos varandra

samtala om allt

och dela den jobbiga känslan

 

och jag går hem till mitt

till min ensamhet

kämpar för att hantera tankarna

och svämmar över av känslan

 

 

och ni går hem till er

och jag hem till mitt




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-07 21:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande text som väl förmedlar känslan av ensamhet och längtan efter...ja...
2008-06-13

  Il poeta della luna
Vackert känslosam!
En text med en känsla som berör
och fastnar
Jag gillar \'tonen\' som den är skriven i,
gillar rytmen(!)

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-05

    Tankar blir till ord
Fint skrivit, ensamheten kan göra ont.
Kan även ge en kontakt med sitt inre
och skapa nya ord. :)
2008-05-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Väl beskrivet. Så här ont kan verkligheten göra! Du förmedlar något väldigt viktigt! Applåd
2008-04-11

  Gunwale VIP
Så hjärtskärande starkt.
2008-04-09

  Gunilla VIP
och när allt är över....
återstår resten.....
ta hand om sig själv...
sina känslor.....
sin ensamhet....
Finstämd dikt om
något svårt!
2008-04-07

  Elaine.S VIP
Känns om om du beskriver vad som händer efter en begravning.
Sorglig ensamhet......den här texten känns
2008-04-07

  Michaela Dutius
En stark känsla som tränger in och gör ont förmedlar du
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena