Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel skrivare

Hallå där....

Kan ni se in i mitt hjärta?

Är det nån som kan....isåfall

så ser ni ingenting

Jag är inte ute efter en

militantisk syning

 

Vill bara enkelt vara....

månens leende

solens gula färg

dagens datum

nattens drömmar

Regnets piskande

åskans knall

Jag vill vara

kärlekens alfabet

glädjens ton

mattans mjukhet

sängens fjädrar

Sen vill jag vara

matens heta krydda

brödets jäsning

dryckens sötma

dessertens eftersmak

 

Låter inte det som en bra kombination?




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-08 00:02



Bookmark and Share


    Tteresia
Japp!
2008-04-08

  Lejonhjärtas poesi
Det låter som en alldeles utmärkt kombination!
2008-04-08

    Maria Malm
Underbar kombination.
2008-04-08

  Rolfsdotter
Här var det allt på en gång, du är bra som du är, men du framför önskan fint och bildrikt Kram Backsippan
2008-04-08

  aol
älskar din dikt och allt du vill vara
härligt gillas verkligen
2008-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Du är ett ständigt leende, Stjärnan.
2008-04-08

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
de vi VILL vara, är endast en idé

de vi ä r
är bara

- tanke
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP