Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryning

i gryningstimmen
syntes måsarna lyfta
solen mot dagen




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-08 07:57



Bookmark and Share


  Sunlight
Applåd för denna strålande haiku!
En riktig höjdare:)
Självklart bokmärke
2008-04-09

  Cris
tur att måsar finns :-)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP