Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laga mat nu igen


Ja så är det dags igen

Att laga mat


Äta bör man annars dör man

Äter gör man ändå dör man


Men här gäller ju

Skriva bör man annars dör man


Fram med falukorv och potatis

annars dör min familj




Övriga genrer av eva m h
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 17:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
En del äter för att leva
andra lever för att äta....
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

eva m h