Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Skrivarn


Medlidande


Du har ett hjärta som blöder

för dem som lider i världen

De som ingen ser

ser du

De som ingen hör

hör du

Du låter dig beröras




Övriga genrer av eva m h
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-08 23:21



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Och fler och fler
låter sig beröras!
2008-04-09

  Michaela Dutius
Mycket vacker och med ord som bygger en bild av en sällsynt människa
2008-04-09

    Skrivarn
Jag vet ej va jag ska säga, annat än att jag blev djupt rörd av denna finfina dikt, jag är stolt och hedrad, ett oändligt stort tack vännen!!!
2008-04-09

  Ronny Berk
så väl formulerat om ords kraft och värme...de medkännande ordens speciella värde...ja...
2008-04-09

  * Ammi *
fin hyllning
2008-04-09

  papessa
empati är en gåva
2008-04-09

  Lejonhjärtas poesi
Vacker tillägnan med dina ord som berör
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h