Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens vandring genom dalen

Jag går genom dalen

där molnen slickar mitt hår

Solen arbetar med fukten

o  regnbågens färger

smälter mitt hjärta

Jag andas in fukten

från längtande växtlighet

och planterar ett frö

av goda lukter

Min själ kanske inte dansar på en gång

men dess frukt ska en gång

pryda mitt hjärta




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-09 12:00



Bookmark and Share


    Lindizz
Känns som en vandring i naturen där själen hämtar nya krafter, vackert skrivet!
2008-04-09

  albertina
jag älskar titeln.
jag tycker bäst om sista raden.
min själ kanske inte dansar
på en gång
men dess frukt
ska en gång
pryda mitt hjärta
2008-04-09

  LenaLisa
Vackert skrivet - en text full av liv!
2008-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Markus 4:26-28
2008-04-09

  papessa
väldigt bra, vackert flyt, avslutet ger mersmak av frukt och lukter och dans
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP