Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ASIH betyder avancerad sjukvård i hemmet och är den bästa sjukvård som bjuds i det här landet. Är texten patetisk? Ja den skall vara det,-det är patetiskt att vara människa....


Varmt tack ASIH


Nu var hon lugn
det var inget större fel
på henne


doktorn hade mätt
tryck hit och dit
allting var bra


proverna från
blodet var också bra


vad hade hon då att ängslas för


hon skulle gå sakta när hon gick
och sitta när hon lagade mat


när doktorn och sjuksystern gick
kände hon sig privilegierad


att få hem doktor och syster
ha dom sittande vid köksbordet

det fick henne att känna sig betydelsefull
och framför allt kärleksfullt omhändertagen




Övriga genrer av Bim
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 12:51



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Värme och omtanke behöver vi alla...men det är inte alla som har upptäckt det...än...Fin text till ASIH!! Ge dem ett ex att ta till sig!
2008-04-09

  Rachel Roth
tusen blommor till dessa personer
som kommer till dig i kärlek!
och som får äran att träffa dig
som har förmågan att ta emot
2008-04-09

    papillon
Det är bra - men det är ju skvatt galet att det måste till fyra versaler först för att vården skall fungera så som den alltid borde fungera.......
2008-04-09

    eva m h
Så skönt!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim