Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag hemma


Idag är jag inte i skolan

och inte på jobbet

Idag kan jag sitta vid datorn

läsa dikter och kommentera

Jag har tvättmaskinen i arbete

och dammsugarn har gjort sitt

Ifall mannen undrar menar jag




Men snart kommer min yngste son

och kräver att få sitta här!




Övriga genrer av eva m h
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-04-09 14:04



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
En gyllene stund!
2008-04-09

  Michaela Dutius
Vilken härlig stämning du beskriver.
Så fint!
2008-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Räkna de lyckliga stunderna blott...

Jag är glad att vi har varsin dator alla tre i familjen numera.
Förr var det alltid strid om denna som jag sitter vid nu.
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

eva m h